Med egne maskiner og erfarne og kompetente medarbejdere tilbyder vi professionel svelleudveksling af alle typer sveller i hele landet. Vi har mange års erfaring og en bred viden omkring sporarbejde, som vi har udført med stor succes. Vi har moderne udstyr, som gør det nemmere, mere præcist og meget mere sikkert at udføre vores arbejde. Ikke desto mindre kan vi tilbyde vores kunder et bedre resultat, når der er sveller, der skal skiftes.

Vi er en agil og fleksibel virksomhed, der har specialiseret sig i at udføre så omfangsrige opgaver og projekter, som det er at varetage spor- og skinnearbejde.

Svelleudveksling i høj kvalitet

Hos Nordic Maskin & Rail har vi altid fokus på at levere arbejde i høj kvalitet. Skal vi udføre svelleudveksling på en del af en jernbane eller større strækninger, sætter vi alt ind på at få det klaret hurtigst muligt. Vi har en stor medarbejderstab, der kan rykke hurtigt på hasteopgaver - dog uden at vi går på kompromis med kvaliteten. 

Nogle af de førende eksperter i Danmark

Som nogle af de absolut førende eksperter i svelleudskiftning i Danmark er vi klar til at påtage os såvel store som små opgaver. Vi agerer også rådgivende part i forhold til at determinere, hvilken løsning der vil være den bedste i konkrete tilfælde. Vi kommer naturligvis gerne ud til banen og ser nærmere på opgaven, så vi kan give vores faglige vurdering af, hvad der bør gøres.

Vi er af den overbevisning, at vi skaber de bedste resultater, hvis vi har en god dialog med kunden indledningsvist. Nok er vi eksperterne på området, men vi lytter til ønsker, krav og behov i forhold til funktionalitet og kan udføre opgaven præcis, som den ønskes. Ønsker du at få dele af eller en hel bane udskiftet, er det lige en opgave for os.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 41 83 52 83, så skal vi nok hjælpe dig til den rette løsning.