Vi står klar til at løse opgaver i hele Danmark - 24/7/365

Hos Nordic Maskin & Rail er vi én af Danmarks førende entreprenører inden for banearbejde. Vi er en kvalitetsbevidst virksomhed, som har mange års erfaring med alle former for forskelligartet banearbejde. Som én af de fremmeste specialister, hvad angår produktion af jernbanespor, har vi tilegnet os unik viden og ekspertise, som vi hver dag anvender i vores daglige virke. Vi beskæftiger alle typer af banepersonale og har samtidig eget materiel, som er banegodkendt. Vi arbejder 24/7 i hele Danmark og har ikke behov for lang tilkaldetid.

Vi plejer kort og godt at sige, at vi laver alt fra jord til spor. Det indebærer alt gravearbejde og anlægning af spor samt vedligeholdelse. I takt med årene har vi udviklet vores kompetencer og tilbyder i dag en større portefølje af ydelser. Her kan blandt andet nævnes skovarbejde og pasningsaftaler af grønne områder.

Sikkerhed frem for alt

Når vi udfører en given opgave eller projekt, er vores fokus på at levere høj kvalitet. Samtidig med at vi er yderst påpasselige og tager vores egen og andres sikkerhed meget alvorligt. Vi tager alle forholdsregler og følger nøje nogle arbejdsmæssige procedurer, der gør os i stand til at udføre vores arbejde sikkert og trygt. Et godt og stabilt arbejdsmiljø er alfa og omega, hvorfor vi gør en dyd ud af at skabe de bedste rammer for vores medarbejdere, som hver dag yder deres bedste for at gøre virksomheden stolt.

Vi arbejder døgnet rundt og kører på skift, så vores produktion aldrig står stille. Det betyder derfor også, at vi kan rykke hurtigt, når man kommer til os med en opgave. Vi er ekstremt effektive og rutinerede og ved derfor, hvordan vi skal bære os bedst muligt ad for at skabe de bedste resultater. Vi skaber desuden kun bæredygtige løsninger, til fordel for os selv, vores kunder og ikke mindst miljøet.

Eget værksted og udviklingsafdeling

Uanset hvilken opgave vi er på, anvender vi altid vores egne maskiner og værktøjer. Vi har eget værksted, hvor vi selv varetager vedligeholdelsen samt udviklingen af nye maskiner og værktøjer. Det sker, at vi udvikler nye produkter, vi kan bruge i dagligdagen, som er med til at lette arbejdsbyrden betragteligt. Vi er derfor en agil forretning, som selv kan udføre alle typer opgaver inden for produktion af jernbaneskinner, skov- og kloakarbejde m.m.

Dennis Carøe

Direktør og daglig leder

dcs@nordicmaskin-rail.dk - 41 83 52 83

John Knudsen

Kontorfuldmægtig / Controller & Arbejdsmiljøleder

john@nordicmaskin-rail.dk - 28 71 51 70

Sanne Christensen

Bogholder

sanne@nordicmaskin-rail.dk