Hos Nordic Maskin & Rail råder vi over vores helt egen svejseafdeling. Vi anvender dagligt svejsning i vores professionelle virke, hvorfor det gør os mere fleksible og agile selv at have en professionel svejseorganisation. Når vi skal udføre en opgave, hvor der er svejsning involveret, har vi en svejsekoordinator, der sørger for at koordinere projektet, således at det bliver udført optimalt med de rette ressourcer.

Som nogle af landets førende eksperter inden for spor- og skinnearbejde er svejsning en central del af vores arbejde. Det betyder, at vi altid har det bedste udstyr til enhver opgave, og vi forstår at sammensætte det rigtige hold. Her lukrerer vi på at have vores egen svejseafdeling, således at vi kan rykke hurtigt på alle opgaver.

Høj kvalitetssikring

Sikkerhed og høj kvalitet er to faktorer, der er synonymt med vores arbejde og i det hele taget vores virksomhed. Vi har en ISO 3834-2 kvalitetskontrol, som er den klassificering, der definerer kvalitetskrav til smeltesvejsning. Vi er yderst kvalitetsbevidste i alt, vi foretager os - og derfor kan man altid være sikker på at få udført et godt, stabilt og pålideligt stykke svejsearbejde.

Med en professionel svejseafdeling, hvor vi har nogle dygtige fagspecialister på såvel værksted som ude på opgave ved de danske jernbaner, er vi altid i stand til at levere en høj kvalitet. Vi tager vores arbejde og folks sikkerhed meget alvorligt, hvorfor din opgave er i trygge hænder hos os.

Unikke kompetencer

Når det kommer til svejsning, bliver der ikke gået på kompromis med hverken udstyr eller faglig stolthed. Vi har nogle unikke kompetencer inden for svejsning, da vi hver eneste dag svejser rigtigt meget. Det er blandt andet det, der ledte til, at vi i sin tid fik vores egen svejseafdeling. Og da vi udfører alle former opgaver inden for spor- og skinnearbejde, er det en klar fordel at have sit eget personale, som vi stoler 100% på.

Alle vores medarbejdere er erfarne fagfolk, der besidder høj faglig integritet og går på arbejde hver dag for at gøre en forskel. Vi er stolte af vores svejseafdeling - og det er uden tvivl den, der bogstaveligt talt får det hele til at hænge sammen. Alle er kvalificerede og har gennemgået den nødvendige uddannelse, der skal til for at blive professionel svejser.