Skal der udveksles skinner, har vi også det helt rigtige udstyr og de rette maskiner til at udføre sådanne opgaver. Hos Nordic Maskin & Rail er vi en utroligt alsidig virksomhed, der ved alt om spor- og skinnearbejde. Vi har nogle rutinerede medarbejdere, som har været mange år i branchen og har arbejdet med skinneudveksling mange gange før. 

Som nogle af de mest erfarne på området i Danmark varetager vi gerne denne opgave og eksekverer med stor præcision og omhu.

Kvalitet og sikkerhed i højsædet

Når det kommer til kvalitet og sikkerhed, går vi hos Nordic Maskin & Rail ikke på kompromis. Det er en del af vores faglige DNA og integritet, som vi ikke sætter over styr. Du kan derfor altid forvente, at du får et veludført spor- og skinnearbejde i høj kvalitet, som er utroligt holdbart og sikkert at færdes på.

Resultatet af vores arbejde er enormt vigtigt for mange mennesker, hvorfor vi kvitterer den tillid, vi bliver skænket, med et flot resultat, som vi kan være stolte af. Med sikkerheden i top naturligvis.

Vi arbejder smartere

Selvom vi har en masse kompetente folk i marken, gør vi dog i højere grad brug af unikke maskiner, som vi også selv kontinuerligt udvikler på i vores eget værksted. Vi møder hver eneste dag nye udfordringer og forsøger at tænke innovativt i forhold til at komme op med nye og smartere metoder, så vi kan udføre vores arbejde mere sikkert og præcist.

Skinneaflæsning er uden tvivl en af vores store forcer, hvortil vi har tilknyttet egen jernbanesikkerhedsorganisation. Her her vi SR-personale, der står for alt det sikkerhedsmæssige og sørger for, at vi holder os inden for rammerne, hvilket vi altid gør.

Skal du bruge en specialist inden for skinneaflæsning? Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Det er ganske uforpligtende. Du kan kontakte os på telefon 41 83 52 83.