Med intelligent og effektiv kabelpløjning er det muligt at lægge kabler ned langs skinner, spor, veje m.m. langt hurtigere end ved konventionelle metoder, hvor man fx nedgraver det manuelt. Vi kan udføre arbejdet langt hurtigere, da vi både kan tilbyde at gøre det med og uden GPS.
Da vi har eget GPS-udstyr, kan vi sikre os, at vi udfører kabelpløjning uhyre præcist, således at kablerne ligger korrekt. Vi er også specialister i ind- og udrulningsprojekter af kabeler.

Har du brug for en kompetent fagspecialist til at grave kabler ned, har vi egne maskiner og en masse erfarne folk, der har prøvet det mange gange før. Vi står på mål for vores arbejde og sikrer, at du får udført opgaven til din store tilfredsstillelse. Vi laver groft sagt alt fra jord til spor samt alt, der har med det at gøre. Vi har sågar eget værksted, hvor vi løbende udvikler på nye maskiner, som har til hensigt at lette arbejdsbyrden og tilføre ekstra dimensioner af intelligens i arbejdet.

Grundig og hurtig pløjning

Når det kommer til kabelpløjning, er det vigtigt for det endelige slutresultat for slet ikke at tale om holdbarheden, at vi formår at pløje rigtigt og akkurat. Vi tilbyder to forskellige løsninger, hvor vi med det ene anvender GPS, hvis der er behov for, at kablerne skal ligge ekstremt præcist, og hvis der fx kan være potentiel fare for, at vi graver ned i andre kabler, der i forvejen ligger i jorden. Derfor kan vi benytte os af konkrete koordinator og måleudstyr, som bidrager til præcision.

Som én af de førende eksperter på området har vi vores eksistensberettigelse, fordi vi leverer høj kvalitet, stor grundighed og omhu. Vi lever af glade kunder og har derfor et stort incitament til at udføre vores arbejde ordentligt. Og så er der også det element i det, som er hele den generelle sikkerhed for vores medarbejdere samt passagererne på toget, der kører på skinnerne. Alt skal være perfekt og fungere 100% optimalt. Og det har vi en egne SR-folk til at varetage for os. Så alt er sikkert og efter protokollen.

Kontakt os for et tilbud på din opgave

Har du en forestående opgave eller større projekt, hvor du skal have udført grundig kabelpløjning med eller uden GPS, er du velkommen til at kontakte os for et godt tilbud. Vi tilbyder også kyndig rådgivning i forhold til din konkrete opgave og kommer med vores anbefalinger, der beror på mange års erfaring.

Skal vi hjælpe dig? Kontakt os ganske uforpligtende på telefon 41 83 52 83. Vi ser frem til at høre fra dig.