Hos Nordic Maskin & Rail er jernbanesikkerhed noget af det allervigtigste. Både for dem, der arbejder med jernbaner til dagligt, og for dem, der benytter dem. Om det er godstog eller passagertog er ikke afgørende for os. Vi lægger altid vægt på at udføre vores arbejde med fokus på sikkerhed, således at vi føler os sikre hver eneste dag, når vi går på arbejde. Vi tager jernbanesikkerhed meget alvorligt, og vi har mange års erfaring med skinne- og sporarbejde, hvorfor vi ved, hvordan og hvorledes vi skal bære os ad.

For at kunne opretholde de bedst mulige arbejdsforhold, som er sikkerhedsgodkendt, har vi egne SR1- og SR2-arbejdsledere, som er ledere, der sørger for, at alt arbejde bliver forsvarligt udført. Vi har et øget på fokus på medarbejdernes sikkerhed samt det arbejde, vi hver dag udfører på de danske jernbaner.

Alt inden for sikkerhedspersonale

Særligt når det kommer til jernbanesikkerhed, er der stramme restriktioner, der skal opfyldes. Det gør vi naturligvis - og da vi er rigtigt mange hænder ude på opgave hver dag, er det essentielt, at særlige procedurer bliver overholdt. Netop derfor har vi de forskellige ledelseslag inden for sikkerhedspersonale. Sådan er vi altid sikre på, at vi efterlever virksomhedens sikkerhedsprincipper.

Der er stor forskel på de opgaver, vi udfører for vores kunder. Nogle har mere teknisk karakter, hvor andre er tungere opgaver som fx skinneaflæsning. Her er det ekstremt vigtigt for os, at der bliver anvendt det rigtige udstyr til opgaven samt det helt rigtige sikkerhedsudstyr. Uanset hvilke opgaver vi udfører, har vi veluddannet personale i staben, som tager sig godt af den pågældende opgave. Gennem årene har vi erfaret, at den gode kvalitet holder længst og bedst, hvorfor kvalitet og sikkerhed er de to altoverskyggende faktorer i vores professionelle virke.