Vi tilbyder vi professionel GPS-måling og afsætning i forhold til spor- og skinnearbejde. Vi har eget udstyr til måling med GPS og afsætning, således at vi selv kan eksekvere på alle opgaver, der involverer denne service. Som én af de førende specialister i landet beror vores arbejde på stor præcision, hvorfor det er essentielt for det endelige slutresultat, at der måles og ikke mindst afsættes korrekt efter de rigtige koordinater.

Vi har mange års erfaring i branchen og har gennem årene serviceret et væld af tilfredse kunder inden for det statslige, som har haft behov for vores unikke kompetencer inden for GPS-måling og afsætning ved skinne, spor & jordarbejde.

Det rette udstyr skaber de bedste resultater

Særligt når det kommer til GPS-måling og afsætning, er det vigtigt, at man har det rette udstyr til opgaven. Vi har nogle af de dygtigste fagfolk i hele landet i vores medarbejderstab, som hver dag udfører arbejde i høj kvalitet. Med det rette udstyr og det rigtige sæt kompetencer skaber vi de bedste resultater, som danner grobund for en langtidsholdbar løsning.

For at finde ud af hvor skinner og spor skal anlægges, forudsætter det, at vi formår at klarlægge det på korrekt vis. Sådan får vi det mest solide underlag, og vi kan iværksætte forstarbejde, hvis dette er nødvendigt, samt knusning af træer og lignende, der kan være en potentiel hæmsko for anlægsarbejdet.

Vi udfører alle opgaver omkring spor og skinner

Når der skal afsættes skinner og laves spor, skal der udføres et større stykke arbejde, før det kan lade sig gøre. Vi laver alt fra jord til spor, hvorfor vi kan eksekvere på hele anlægsarbejdet fra start til slut. Vi er en selvstændig virksomhed, der arbejder effektivt og med fokus på kvalitet og sikkerhed. Vi arbejder efter faste sikkerhedsprocedurer og SR-personale, der sørger for, at sikkerheden er optimal, og protokollen overholdes.

Efter endt GPS-måling, afsætning og udgravning er vores dygtige svejsere klar til at gå i gang med svellearbejdet, som er en af vores helt store forcer. Eftersom vi er nogle af de førende på området, udvikler vi kontinuerligt nye og smartere metoder at udføre vores arbejde på. Det betyder også, at vi er blandt nogle af de mest effektive, kvalitetsbevidste og hurtige til at lægge skinner og udføre sporarbejde i høj kvalitet.

Kontakt os for at høre mere

Har du brug for en kompetent fagspecialist til GPS-måling og afsætning i forbindelse med skinne- og sporarbejde, er vi klar til at løfte opgaven for dig. Du er mere end velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud samt høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt os på telefon 41 83 52 83 - vi har åbent døgnet rundt og er altid til at få fat på.