I takt med årene har vi udført alle former for arbejde omkring de danske jernbaner. Det byder på forskelligartede opgaver, hvor der blandt andet skal udføres grundig og effektiv oprensning af grøfter. I et klima som det danske, hvor det regner en del hele året, kan der opstå grøfter langs med jernbanerne. Disse er ikke hensigtsmæssige at bevare, hvorfor vi tilbyder at rense dem.

Kompetent forstarbejde og vedligeholdelse af grønne områder

Ud over oprensning af grøfter tilbyder vi også kompetent forstarbejde omkring jernbaner. Det kan være skovarbejde, knusning af træer og vedligeholdelse af grønne områder. Mange steder i landet er der en flot natur tæt ved skinnerne, hvilket også gør det hyggeligt at køre i tog. Vi er med til at bevare den natur, vi har - og derfor værner vi om den med stor omhu og påpasselighed.

Vi har nogle dygtige fagfolk, som er specialister i at passe denne form for områder samt sørge for, at der ikke opstår grøfter med vand, som kan forårsage jordskred på sigt. Vi kan træde til ved behov og varetage driften af grønne arealer og områder samt vedligeholdelse af bassiner. Har du ikke selv tid, lyst eller ressourcer til at gøre det selv, har du hos os mulighed for at indgå en fast pasningsaftale, så vi tager os af det hele. Året rundt.

Professionel rådgivning og sparring

Har du brug for professionel rådgivning og sparring, er vi altid til rådighed. Vi arbejder døgnet rundt på skift for at kunne eksekvere hurtigt på opgaver. Er du i tvivl om, hvorvidt du har behov for oprensning af grøfter eller andet arbejde med dræn, kloakker eller skovarbejde, skal vi nok rådgive dig til den rette løsning.

Du kan altid kontakte os for at høre mere om vores ydelser og servicer samt få en pris på din opgave. Du kan ringe til os på telefon 41 83 52 83. Vi ser frem til at hjælpe dig.